Valami
MataBeads Logo

Fluorit chips karkötő hematit szív medállal

kk 071 ásvány karkötő.jpg
kk 071 ásvány karkötő.jpg
2095 Ft
Csukló méret:
Cikkszám: kk 071

Szállítási információ:

  • 2 munkanap (MPL)
  • utánvéttel: 1850 Ft
  • előreutalással: 1550 Ft
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • 14 napos visszavásárlási GARANCIA


Leírás:

Fluorit:

Sajátosságai: A fluorit általában egyszínű. Van egy speciális, sokak számára ismert változata: a szivárványfluorit. Ez a szivárvány minden színében játszik, már ránézni is kellemes a szemnek.

Csillagjegyek:  Vízöntő, Halak

Lelki és szellemi gyógyhatás:  Véd a negatív energiák ellen. Agyműködésünket, gondolkodásunkat, tanulási képességeinket támogatja, növeli a figyelem–összpontosítást.

Test:  Amint a neve is sejteti, ez a nagyrészt fluoritból áll, tehát nagy hatással van a csontokra: ezen  a területen sok betegség kezelésére használják, például ízületi gyulladás, csontritkulás, csonttörések esetében. A fogakat is ellenállóbbakká teszi. A fluoritot a légzési nehézségek enyhítésére is használják, mert segíti a nyálkahártya a légutak és a tüdő regenerálódását. Allergia ellen is hatásos.

Csaráik:  Torokcsakra, Homlokcsakra, Koronacsakra

 

Hematit:

Csillagjegyek:  Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő

Lelki és szellemi gyógyhatás:  Akaraterőt, céltudatosságot ad. Megélénkíti életünket.  Erősíti az emlékezetet és az eredeti gondolatokat. A figyelmet az alapvető túlélési szükségletre irányítja, és segít megoldani mindenféle problémát. Támogatást jelent a matematika és a technika tárgyak tanulásához.

Test:  Másik neve vérkő elősegíti a vasfelvételt, vérszegénység ellen is szokták alkalmazni. Segíthet sebek gyógyulásánál és a szervezet regenerálásánál.  A hematit alkalmazható érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. 

Csakrái: gyökércsakra  

 

Egyedi tervezés után készült, kiváló minőségű kézműves ékszerek.

A természetben nincs két egyforma ásvány.  A rendelés során előfordulhat, hogy az ásvány a természet hibáit viseli( repedés, zárvány, színváltozás). 

 

Tipp:  mérd le szorosan a csuklódat, ezt a méretet válaszd ki fent !


Tulajdonságok:
Csakra:
Torokcsakra, Harmadik szem csakra, Koronacsakra, Gyökércsakra
Átmérő:
10 mm
Kövek:
Fluorit, Hematit
Csillagjegy:
Vízöntő, Halak, Kos, Skorpió, Bak