Valami
MataBeads Logo

Labradorit-holdkő-rose hematit ásvány karkötő

kk 129 labradorit holdkő ásvány karkötő.jpg
kk 129 labradorit holdkő ásvány karkötő.jpg
3825 Ft
Csukló méret:
Cikkszám: kk 129

Szállítási információ:

  • 2 munkanap (MPL)
  • utánvéttel: 1850 Ft
  • előreutalással: 1550 Ft
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • 14 napos visszavásárlási GARANCIA


Leírás:

Labradorit:

Csillagjegyek:  Bak, Halak

Lelki és szellemi gyógyhatás:  Segítségével feloldhatjuk érzelmi blokádjainkat, rezgései stabilizálják auránkat.

Test:  A labradorit csökkenti a vérnyomást, egyenletessé teszi a vérkeringést és a szívritmust. Kimerült állapotunkban új energiával tölt fel. Erősíti a májat és a vesét, szabályozza a szervezet sav-bázis-háztartását. Reuma és köszvény kezelésére kiválóan alkalmas. Enyhíti a fázósságot és regenerálólag hat a légutakra. Aktiválja az öngyógyító erőinket.

Csakrái:  Torokcsakra, Szívcsakra 

 

Holdkő:

Sajátosságai:  A holdkőnek lágy, harmonikus rezgése van. Ezért ne tegyük a napra, hanem a Hold fényével töltsük fel.

Csillagjegyek:  Rák, Bak, Halak 

Lelki és szellemi gyógyhatás: Lelket harmonizáló kő.  A holdkő nyugtató hatású, legyen szó irracionálos félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy téveszmékről. Sokan panaszkodnak újhold vagy telihold idején alvás, esetleg vizelési zavarokról vagy izgatottságról: nem árt ilyenkor egy holdkövet helyezni a párnánk alá.. Az éjszaka a tudattalan ideje: a holdkő segít, hogy felismerjük tudattalanunk üzeneteit - emlékeztet álmainkra, megmutatja érzelmi konfliktusainkat. Nemcsak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuícióinkat is: segítségével felélednek és szilárdabbá válnak médiális képességeink. Segítségével akár a tisztánlátásig is eljuthatunk.

Test:  A holdkő serkenti a tobozmirigy működését. Harmonizálja a testet is. A hormonháztartással közvetve vagy közvetlenül összefügő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével: kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, megelőzhető vele például a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk. Egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő vagy végtagdagadás esetében is segíthet. 

Csakrái: szakrális csakra, torokcsakra 

 

Hematit:

 

Csillagjegyek:  Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő

Sajátosságai:  A hematit  is széles körben ismert és elterjedt kő. Segítségével sok más követ feltölthetünk.

Lelki és szellemi gyógyhatás:  Akaraterőt, céltudatosságot ad. Megélénkíti életünket.  Erősíti az emlékezetet és az eredeti gondolatokat. A figyelmet az alapvető túlélési szükségletre irányítja, és segít megoldani mindenféle problémát. Támogatást jelent a matematika és a technika tárgyak tanulásához.

Test:  Másik neve vérkő elősegíti a vasfelvételt, vérszegénység ellen is szokták alkalmazni. Sgíthet sebek gyógyulásánál és a szervezet regenerálásánál. A hematit alkalmazható érelmeszesedés, lábdagadás, lábikragörcs, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. Használatával a vérömlenyek és a véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér ellen is alkalmazhatjuk. Elősegíti a sebek gyógyulásást és a méregtelenítést. Rendszertelen menstruáción is javít. A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.

Csakrái: gyökércsakra

 

Egyedi tervezés után készült, kiváló minőségű kézműves ékszerek.

A természetben nincs két egyforma ásvány. A rendelés során előfordulhat, hogy az ásvány a természet hibáit viseli(repedés, zárvány, színváltozás). 

 

Tipp:  mérd le szorosan a csuklódat, ezt a méretet válaszd ki fent !


Tulajdonságok:
Csakra:
Torokcsakra, Szívcsakra, Szakrális csakra, Gyökércsakra
Átmérő:
8 mm
Kövek:
Labradotit, Holdkő, Hematit
Csillagjegy:
Bak, Halak, Rák, Kos, Skorpió, Vízöntő