Valami
MataBeads Logo

Moonlight ásvány karkötő

kk 144 ásványkarkötő.JPG
kk 144 ásványkarkötő.JPG
3980 Ft
Csukló méret:
Cikkszám: kk 144

Szállítási információ:

  • 2 munkanap (MPL)
  • utánvéttel: 1850 Ft
  • előreutalással: 1550 Ft
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • 14 napos visszavásárlási GARANCIA


Leírás:

Füstkvarc:

Csillagjegyek: Bak

Lelki és szellemi gyógyhatás: A füstkvarc fokozza az élniakarásunkat és terhelhetőségünket, állhatatosságunkat és kitartásunkat akkor is, ha kimerültek vagyunk. Ugyanakkor segíti a kikapcsolódást is. Fokozza a koncentrációt.

Test: Erősíti a kötőszöveteket, segíti a lerakódások feloldódását, használható ízületi bántalmak esetében is. Erősíti az idegeket és az izmokat, hatásos lágyéki fájdalmak és görcsök esetén. Serkenti a hormontermelést.

 

 

Rózsakvarc:

Csillagjegyek:  Bika, Rák, Mérleg

Lelki és szellemi gyógyhatás:  A lelki terhek és az agresszió megszüntetése, rémálmok esetében, félelmi állapotban, segít a harag feldolgozásában. Nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot, érzelmi ridegség ellen, izgatottságnál, eröszakos hajlamok ellen, visszaadja a lelki egyensúlyt, növeli a bátorságot, fokozza a szeretetet, szerelmi bánat ellen, negatív energiák ellen, erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, álmatlanság ellen, segíti az alkotó gondolatokat, elbizakodottság ellen. A rózsakvarc a szív csakra, a szeretet és a szerelem köve.

Test:   Vérszegénység ellen, szívtáji fájdalom, segít az asztma esetében, mozgási és egyensúlyi zavaroknál, vérömlenyek, kék foltok, vérbetegségek, leukémia esetében is. Petefészekgyulladásnál, petevezetékgyulladásnál, vastagbélbetegségeknél, a termékenység fokozására, javítja a szövetek vérellátását, erősíti a szívet, megelőzi a szívbajokat. Menstruációs zavarok ellen, migrénnél, sclerosis multiplex esetében.

Csakrái:  Szívcsakra

 

Holdkő:

Sajátosságai:  A holdkőnek lágy, harmonikus rezgése van. Ezért ne tegyük a napra, hanem a Hold fényével töltsük fel.

Csillagjegyek:  Rák, Bak, Halak 

Lelki és szellemi gyógyhatás: Lelket harmonizáló kő.  A holdkő nyugtató hatású, legyen szó irracionálos félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy téveszmékről. Sokan panaszkodnak újhold vagy telihold idején alvás, esetleg vizelési zavarokról vagy izgatottságról: nem árt ilyenkor egy holdkövet helyezni a párnánk alá.. Az éjszaka a tudattalan ideje: a holdkő segít, hogy felismerjük tudattalanunk üzeneteit - emlékeztet álmainkra, megmutatja érzelmi konfliktusainkat. Nemcsak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuícióinkat is: segítségével felélednek és szilárdabbá válnak médiális képességeink. Segítségével akár a tisztánlátásig is eljuthatunk.

Test:  A holdkő serkenti a tobozmirigy működését. Harmonizálja a testet is. A hormonháztartással közvetve vagy közvetlenül összefügő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével: kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, megelőzhető vele például a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk. Egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő vagy végtagdagadás esetében is segíthet. 

Csakrái: szakrális csakra, torokcsakra 


Tulajdonságok:
Átmérő:
8mm
Kövek:
Füstkvarc, Rózsakvarc, Holdkő
Csillagjegy:
Bak, Bika, Rák, Mérleg, Halak