Valami
MataBeads Logo

Ombre ónix/hematit

kk 120.jpg
kk 120.jpg
4515 Ft
Csukló méret:
Cikkszám: kk 120

Szállítási információ:

  • 2 munkanap (MPL)
  • utánvéttel: 1850 Ft
  • előreutalással: 1550 Ft
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • 14 napos visszavásárlási GARANCIA


Leírás:

Ónix:

Csillagjegyek: Nyilas, Bak, Vízöntő

Lelki és szellemi gyógyhatás: Bánat és melankólia esetén is hatásos lehet. Az ónix összpontosítja a szellemet, világossá teszi a gondolatokat és segíti a logikus gondolkodást. 

Test: Használható látási gyengeség, szemkönnyezés esetén is. Erősíti az immunrendszert, a fertőzésektől is véd. Jó hatása van a daganatos problémák esetén.Fokozza a koncentrációt, az öntudatot. Az agyi tevékenységekre is jó hatással van, pl. epilepszia, apatikus állapotok, Alzheimer-kór. A koncentrációt és az analitikus gondolkodást javítja. Fülproblémák esetén is hasznosítható - nagyothallás, fülzúgás, halláscsökkenés esetén.

Csakrái: gyökércsakra

 

Hematit:

Csillagjegyek: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő

Lelki és szellemi gyógyhatás: Akaraterőt, céltudatosságot ad. Megélénkíti életünket.  Erősíti az emlékezetet és az eredeti gondolatokat. A figyelmet az alapvető túlélési szükségletre irányítja, és segít megoldani mindenféle problémát. Támogatást jelent a matematika és a technika tárgyak tanulásához.

Test: Másik neve vérkő elősegíti a vasfelvételt, vérszegénység ellen is szokták alkalmazni. Segíthet sebek gyógyulásánál és a szervezet regenerálásánál.  A hematit alkalmazható érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. 

Csakrái: gyökércsakra

 

Egyedi tervezés után készült, kiváló minőségű kézműves ékszerek.


Tulajdonságok:
Csakra:
Gyökércsakra
Átmérő:
10 mm
Kövek:
Ónix, Hematit