Valami
MataBeads Logo

Rózsakvarc-holdkő ásvány karkötő cirkónia medállal

kk 138-1 ásványkarkötő holdkő rózsakvarc.JPG
kk 138-1 ásványkarkötő holdkő rózsakvarc.JPG
3980 Ft
Csukló méret:
Cikkszám: kk 138

Szállítási információ:

  • 2 munkanap (MPL)
  • utánvéttel: 1850 Ft
  • előreutalással: 1550 Ft
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • 14 napos visszavásárlási GARANCIA


Leírás:

Rózsakvarc:

Csillagjegyek:  Bika, Rák, Mérleg

Lelki és szellemi gyógyhatás:  A lelki terhek és az agresszió megszüntetése, rémálmok esetében, félelmi állapotban, segít a harag feldolgozásában. Nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot, érzelmi ridegség ellen, izgatottságnál, eröszakos hajlamok ellen, visszaadja a lelki egyensúlyt, növeli a bátorságot, fokozza a szeretetet, szerelmi bánat ellen, negatív energiák ellen, erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, álmatlanság ellen, segíti az alkotó gondolatokat, elbizakodottság ellen.

A rózsakvarc a szív csakra, a szeretet és a szerelem köve.

Test:  Vérszegénység ellen, szívtáji fájdalom, segít az asztma esetében, mozgási és egyensúlyi zavaroknál, vérömlenyek, kék foltok, vérbetegségek, leukémia esetében is. Petefészekgyulladásnál, petevezetékgyulladásnál, vastagbélbetegségeknél, a termékenység fokozására, javítja a szövetek vérellátását, erősíti a szívet, megelőzi a szívbajokat. Menstruációs zavarok ellen, migrénnél, sclerosis multiplex esetében, 

Csakrái:  Szívcsakra

 

Holdkő:

Sajátosságai:  A holdkőnek lágy, harmonikus rezgése van. Ezért ne tegyük a napra, hanem a Hold fényével töltsük fel.

Csillagjegyek:  Rák, Bak, Halak 

Lelki és szellemi gyógyhatás: Lelket harmonizáló kő.  A holdkő nyugtató hatású, legyen szó irracionálos félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy téveszmékről. Sokan panaszkodnak újhold vagy telihold idején alvás, esetleg vizelési zavarokról vagy izgatottságról: nem árt ilyenkor egy holdkövet helyezni a párnánk alá.. Az éjszaka a tudattalan ideje: a holdkő segít, hogy felismerjük tudattalanunk üzeneteit - emlékeztet álmainkra, megmutatja érzelmi konfliktusainkat. Nemcsak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuícióinkat is: segítségével felélednek és szilárdabbá válnak médiális képességeink. Segítségével akár a tisztánlátásig is eljuthatunk.

Test:  A holdkő serkenti a tobozmirigy működését. Harmonizálja a testet is. A hormonháztartással közvetve vagy közvetlenül összefügő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével: kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, megelőzhető vele például a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk. Egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő vagy végtagdagadás esetében is segíthet. 

Csakrái: szakrális csakra, torokcsakra 

 

Egyedi tervezés után készült, kiváló minőségű kézműves ékszerek.

A természetben nincs két egyforma ásvány. A rendelés során előfordulhat, hogy az ásvány a természet hibáit viseli(repedés, zárvány, színváltozás). 

 

Tipp:  mérd le szorosan a csuklódat, ezt a méretet válaszd ki fent !


Tulajdonságok:
Csakra:
Szakrális csakra, Torokcsakra, Szívcsakra
Átmérő:
8 mm
Kövek:
Rózsakvarc, Holdkő
Csillagjegy:
Bika, Rák, Mérleg, Bak, Halak