Valami
MataBeads Logo

Védelmező fluorit-jáde ásvány szett

kf 007.jpg
kf 007.jpg
Kategóriák: Ásvány szettek
3245 Ft
Csukló méret:
Cikkszám: kf 007

Szállítási információ:

  • 2 munkanap (MPL)
  • utánvéttel: 1850 Ft
  • előreutalással: 1550 Ft
  • 10 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

  • 14 napos visszavásárlási GARANCIA


Leírás:

Jáde:

 

Csillagjegyek: Mérleg, Halak, Rák, Bika

Lelki és szellemi gyógyhatás:  Segít lelki egyensúlyunk helyreállításában, ezzel belső békénk elérésében. Ebben az egyensúlyban nincs ránk hatással sem a negatív, sem a pozitív kritika. Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású: a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.

Test:  Gyógyítja a női ivarszerveket , segíti a termékenységet.  Jó hatása van a veseműködésre, a sav-bázis egyensúlyra, és vízháztartásunkra. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában. Ezért remekül használható elhízás ellen.

Csakrái:  Szakrális csakra, Napfonat csakra,  Szívcsakra

 

Fluorit:

 

Sajátosságai: A fluorit általában egyszínű. Van egy speciális, sokak számára ismert változata: a szivárványfluorit. Ez a szivárvány minden színében játszik, már ránézni is kellemes a szemnek.

Csillagjegyek:  Vízöntő, Halak

Lelki és szellemi gyógyhatás:  Véd a negatív energiák ellen. Agyműködésünket, gondolkodásunkat, tanulási képességeinket támogatja, növeli a figyelem–összpontosítást.

Test:  Amint a neve is sejteti, ez a nagyrészt fluoritból áll, tehát nagy hatással van a csontokra: ezen  a területen sok betegség kezelésére használják, például ízületi gyulladás, csontritkulás, csonttörések esetében. A fogakat is ellenállóbbakká teszi. A fluoritot a légzési nehézségek enyhítésére is használják, mert segíti a nyálkahártya a légutak és a tüdő regenerálódását. Allergia ellen is hatásos.

Csaráik:  Torokcsakra, Homlokcsakra, Koronacsakra

 

Egyedi tervezés után készült, kiváló minőségű kézműves ékszerek.

A természetben nincs két egyforma ásvány. A rendelés során előfordulhat, hogy az ásvány a természet hibáit viseli(repedés, zárvány, színváltozás). 

 

Tipp:  mérd le szorosan a csuklódat, ezt a méretet válaszd ki fent !


Tulajdonságok:
Csakra:
Szívcsakra
Átmérő:
8 mm
Kövek:
Jáde, Fluorit
Csillagjegy:
Mérleg, Halak, Rák, Vízöntő
Fülbevaló hossz:
5 cm