Valami
MataBeads Logo

Általános szerződési feltételek

Az alábbi dokumentum a Roniro Kft. által üzemeltetett matabeads.com webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Rendelés véglegesítése előtt kérjük, feltétlenül olvassa el, mivel megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja. Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és cégünk internetes oldalán rendelést küld el, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) amely Ön és a Roniro Kft. között, mint egyezség létrejött. Roniro Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-et, és a vásárló felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-et. A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Roniro Kft. és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: Megrendelő/ Vásárló) között, és a Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat a megjelölt fizetési módon kiegyenlíti. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Webshop tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

A Szolgáltató adatai :

Roniro Kft.

9400 Sopron Vércse utca 8.

Adószám: 24345295-2-08

A vásárló :

Aki a Webshop Szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Webshop internetes felületén keresztül árut rendel, vásárol.

A Szállító :

A Roniro Kft. által megbízott csomagküldő szolgálat.

A Webshop Szerződési Feltételek közzététele:

A Webshop Szerződési Feltételek Megrendelő által történő elfogadása a Webshop-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Megrendelő a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

A Webshop Szerződési Feltételek hatálya:

Roniro Kft. fenntartja a jogot, hogy a Webshop Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webshop Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webshop Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webshop-szolgáltató a Webshop-szolgáltatást biztosítja.

A Webshop Szerződés létrejötte és módosítása

Általános jellemzők :

A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő  megrendeléssel, illetve jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webshopban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Megrendelő a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Roniro Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

Megrendelés módosítása, törlése :

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Megrendelő a Webshop Ügyfélszolgálat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a postázás, illetve a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

Fizetési feltételek :

A Megrendelő a vásárolt áru és a szállítási költség ellenértékét átvételkor a Szállítónál készpénzben teljesíti. A Szállítótól átvett csomag tartalmazza az áruról és a szállításról kiállított számlát. A Roniro Kft. részteljesítést nem vállal, a Szállító részletfizetést nem fogadhat el.

A Megrendelő a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja sérült csomagolás esetén.

Sérült csomagot csak kárfelvételi jegyzőkönyv kitöltése után vegyen át!!!

Szállítási módok:

A csomagok kézbesítését futárszolgálat végzi. A Megrendelő a futárszolgálat munkatársának fizeti meg az áru ellenértékét és a szállítási költséget. A Megrendelő telefonszámát az eladó megadhatja a szállítmányozó cég képviselőjének, hogy az áru átadását hatékonyan végezhesse. Szállítási díjak az ország területén az alábbi árakon:

súlyhatár 1 kg-ig  bruttó fuvardíj: 1.450 Ft

előre utalás esetén: 1.105 Ft

Egyes akciók keretén belül ettől eltérhet az üzemeltető, sőt akár ingyenessé is teheti a szállítást.

Sikertelen kézbesítés :

Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a Roniro Kft. érvénytelennek nyilvánítja és törli. Amennyiben a küldemény kézbesítése a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a Megrendelő megtéríti a Roniro Kft. számára. A Roniro Kft. ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.

ÁRAK

A Webshopban feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek nem tartalmazzák a szállítás költségeit.

A Megrendelő jogai és kötelezettségei :

A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet –Távol lévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

Adatvédelem, adatbiztonság

Adatvédelmi Nyilatkozat :

A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Roniro Kft. a következő adatokat rögzíti a Megrendelőről:

A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:

- Név

- Szállítási cím

- Elektronikus levelezési cím

- Elérhetőségi telefonszáma

Választhatóan megadható adatokat:

- Egyéb közlendő

- Számlázási név/ cím

- Adószám a számlázáshoz

A megrendelések kiszállítása érdekében a Roniro Kft. a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító megbízottja rendelkezésére:

• Megrendelő neve

• A teljes szállítási cím

• Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)

• A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén)

• Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége

A Szállító, illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli és a kézbesítés után azokat a Roniro Kft. részére visszaszolgáltatja illetve megsemmisíti.

Személyes adatok módosítása :

Megadott személyes adatait a vásárló e-mailben vagy telefonon bármikor megváltoztathatja illetve törölheti.

Szállítás :

A rendelések nagy részét készletről teljesítjük. Készlethiány esetén a postázási/ kiszállítási határidőről e-mailben adunk tájékoztatást.

A Szállító a kiszállítást munkanapokon végzi. Munkanapnak számítanak a Magyarországon hivatalos munkanapok, tehát a szombat, vasárnap és a munkaszüneti napok nem!

A küldemény feladását a rendelésének leadását követő 2 munkanapon belül munkatársunk továbbítja a futárszolgálat felé.

A szállító előzetesen e-mail ben értesítést küld a várható kiszállítás időpontjáról.

Amennyiben a kézbesítő nem találja Önt otthon, a megrendeléskor megadott telefonszámon fogja keresni.

Kérjük ügyeljen arra, hogy pontos és elérhető telefonszámot adjon meg!

Sérült csomagot csak kárfelvételi jegyzőkönyv kitöltése után vegyen át!!!