Valami
MataBeads Logo

Hasznos infók

Egyedi ékszer rendlése:

Természetesen van lehetőség  egyedi ékszert rendelni. Vagy a kollekcióban szereplő modellt is szívesen elkészítjük a kívánt méretben KÉSZLETEN LÉVŐ ALAPANYAGTÓL FÜGGŐEN

Méret probléma:

Ha rossz méretet választottál rendeléskor, szívesen méretre igazítjuk az ékszert.

Baby beads kollekcióból  vásárolt ékszerek is bővíthetőek, ha A tulajdonos kinövi azt :)

Elszakadt, megnyúlt:

Ha az ékszer elszakadt, vagy a karkötő gumija MEGnyúlt, szívesen újra fűzzük  ékszeredet, csak a szállítási költséget kell fizetned.

Tönkremegy:

Fémalkatrész ha tönkremegy, küldd vissza az ékszert, kicseréljük. Visszaküldés előtt mindenképpen vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy megbeszéljük a részleteket.

Allergiás reakció:

A felhasznált fém alkotóelemek nikkelmentesek, de nem nehézfém mentesek. Előfordulhat, a nehézfémekre érzékenyeknél az allergiás reakció.

Elszíneződött:

Az ásványok színe változhat használatuk során, fényesednek vagy mattulnak, világosodnak vagy sötétednek.

Hogyan mérd le karkötő  méreted?

Mérd le a csuklódat szorosan, ezt a méretet válaszd ki.

Ásványok tisztítása:

Az ásványok jótékonyan hatnak gazdájukra, de csak akkor, ha megfelelően bánunk velük.

Amikor  ásványékszert vásárolsz fontos, hogy  először alaposan tisztítsd meg.  Mire egy kő a viselőjéhez kerül, különböző munkafolyamatokon megy keresztül, és ezernyi kézzel érintkezik. Rengeteg embernek a rezgését, energiáját magában hordozza, ami Rád káros hatással lehet.

Hasznos tanácsok a tisztításhoz:

1.,    A legegyszerűbb módja, ha folyó vízben tartjuk 2-3 percen át , majd kitesszük a napra pozitív energiákkal feltöltődni, 1-2 órát. Vigyázz, ne hagyd túl sokáig az erős napon, mert a színe megfakulhat. Ha ásványékszert tisztítasz, figyelj az esetleges fém részekre, alaposan töröld át puha kendővel, nehogy oxidálódjon.

2., A másik lehetőség, a sóval tisztítás. Egy tálba öntsünk nagy szemű sót. Tegyük bele az ásványt, majd fedjük még sóval. Majd egy napot hagyjuk így állni. A só eltávolít minden szennyeződést és negatív energiát. A sót ezután dobjuk ki